Hoppa till innehåll

KONTAKTUPPGIFTER

KONTAKTA OSS – VI BETJÄNAR DIG!


Vi betjänar er också i Sverige. Genom vårt omfattande samarbetsnätverk är det möjligt att bygga timmerhus ända till nyckelfärdig nivå.

Anders Gadd betjänar dig i Sverige. Anders har en lång erfarenhet och har arbetat över 18 år med husförsäljning både i Finland och i norden.

”Tillsammans planerar vi ditt drömhus enligt dina önskningar med beaktande av tomtens krav. Vi kan utgå från kundens egna arkitektritningar eller planera huset med våra egna arkitekter.

I våra hus förenas materialens bästa egenskaper, modern design och innovativ teknologi på ett sätt som garanterar bra boende i ett hälsosamt hem. En trivsam boendemiljö skapar en utmärkt grund för ett gott liv. Att hemmet är ekologiskt och energieffektivt påverkar också det dagliga livet positivt. Vår passion är att av naturens bästa råvaror bygga hållbara hus där människor bor och mår bättre.

Kontakta mig för att börja vår trevliga resa tillsammans. Jag betjänar dig gärna på svenska. I can help you with your project in english.”

Anders Gadd
Ekonomiemagister
+46 70 520 0541
anders.gadd@polarlifehaus.com
Box 24103 (Gärdesgatan 11), 10451 Stockholm

Ta kontakt och boka tid för ett planeringsmöte. Genom att ta kontakt säkerställer du att ditt byggprojekt startar med professionalitet. Vi är gärna till tjänst redan från de första stegen av byggprojektet.

Vi är ofta på möten med kunder på deras tomter, så ring alltid för att boka ett möte eller skriv en email, så återkommer vi vid första tillfälle.

Du kan också lämna en kontaktbegäran med hjälp av formuläret nedan.

FABRIK OCH HUVUDKONTOR

Polar Life Haus
Lehtimäentie 831
63640 TÖYSÄ
FINLAND

Tel. +358 201 758 400
polarlifehaus@polarlifehaus.com

Våra fabriker är belägna i regionen Mellersta Finland. Vi ordnar också möjligheten att bekanta sig med vår fabrik, ett hus under konstruktion eller ett färdigt hus. Detta ger dig tillfälle att försäkra dig om äktheten och kvaliteten på ett Polar Life Haus -hem.

Ta kontakt och lämna byggandet av ditt hus i händerna på proffsen.

BESTÄLL EN NÄSTAN 300-SIDIG IDEBANK

POLAR LIFE HAUS – HOUSE DESIGN COLLECTION

(In english)

Information om våra produkter och vår byggmetod

Dussintals hus- och villamodeller

Fantastiska exteriör- och interiörfoton samt 3D-visualiseringar

Massor av idéer och inspiration för att planera ditt eget Polar Life Haus -projekt